Gyönyörű, modern vászon-, akril- és fémképek...
A fénykép új dimenziója különböző textúrákra kivitelezve.
Egyedi képek sokféle stílusban
Galériánkban lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is.
Készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére bármilyen képi dekorációval kapcsolatos igény esetén.


Családi képek készítése

Számtalan családi fotó készül a kiránduláson, nyaraláson, de valahogy az összes a fiók mélyén lapul, vagy egy winchesteren sínylődik, s idővel a több ezer kép közül nehéz megtalálni azt, amelyik olyan jól sikerült, hogy akár a falra is kitennénk. Ezért érdemes ezt mihamarabb meg is tenni és akár vászonkép formályában, montázsban akár több képet is egyszerre, kiviteleztetni, hogy a nappali díszévé válljon egy kedves emlék.

Üzleti ajándék

Sokszor egy kedves gesztus, egy apró figyelmesség többet erősíthet egy üzleti együttműködésen, mint bármíly nemű más marketing eszköz. Egy egyedi fém-, akril, vagy vászonkép azért is jó választás, ha üzleti ajándékról van szó, mert kihelyezvén a falra, partnereinket rendszeresen ránk, s a velünk való jó kapcsolatra emlékezteti majd. Külön figyelmet érdemel e tekintetben budapesti kollekciónk, melynek darabjai egyediségük révén remek választásnak bizonyulnak külföldi partnerek részére!

Design képek

Egy iroda természetéből fakadóan nem a pihenés, hanem a munka színhelye, de kellemesebb környezetben a munka is szerethetőbb, és ezáltal hatékonyabb is. Tegye kellemesebbé irodáját egy szép, hangulatos, vagy színeiben kiegyensújozott képpel és adjon ezzel egyéniséget az addig csupasz falaknak.
Képeink azért jó választás erre a célra, mert mutatósak, hangulatosak és dinamikusak.

Alkalmi dekorációk

Kölcsönözzön képet akár egyetlen alkalomra, rendezvényre, esküvőre, konferenciára, vagy akár otthoni ideiglenes használatra. Részletekért keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
All Rights Reserved. Minden jog fenntartva. © S.K.Galéria 2015-2021